Word curator in spe voor OPEK

AmuseeVous zocht en vond jonge enthousiastelingen om een kunstproject in OPEK mee vorm te geven.

Wat?

Het Openbaar Entrepot voor de Kunsten (OPEK) stelt in zijn café maandelijks een nieuwe kunstenaar tentoon. Om dit meer in de kijker te zetten ging AmuseeVous op zoek naar jonge enthousiastelingen, een soort van team van curatoren in spe. Uit de vele kandidaten stelde AmuseeVous een diverse en enthousiaste equipe samen.
Wat zij zullen doen? De jonge ploeg van curatoren gaat op zoek naar nieuw werk van jonge kunstenaars. Maar ze scouten niet enkel fris talent, ze brainstormen ook over hoe ee die kunstenaar in de spotlights kan zetten? Dan is dit je kans!

Nieuwsgierig?

Vanaf het najaar stelt OPEK (Leuven) zijn deuren open voor de frisse ideeën van onze jonge ploeg en vooral voor heel veel artistiek talent. Kom dat zien!