Jong geweld gezocht voor De Kotroute 2017

Word jij ook zo zot van De Kotroute? Doe dan mee aan dit doldwaze avontuur!

In november trekt Amuseevous opnieuw langs koten met De Kotroute. Studentenkamers worden omgetoverd tot tentoonstellingsruimtes-voor-één-nacht, waarin jonge kunstenaars en muzikanten hun artistieke creaties komen presenteren. Dit jaar strijken ze neer in Gent (16 november) en Antwerpen (23 november).
Een uniek project in België, waaraan jij je steentje kan bijdragen. Dit is jouw kans om te shinen!

De Kotroute zoekt:

Een duidelijke artistieke visie!
Ben jij… een jonge kunstenaar wiens werk perfect past in een gezellige studentenkamer?

Infrastructuur!
Heb jij… een kot in Antwerpen of Gent?

Logistieke ondersteuning!
Wil jij… als vrijwilliger De Kotroute mee op poten zetten?

Stuur je kandidatuur dan door t.e.m. 4 oktober en maak je klaar voor dit doldwaze avontuur!

What to expect?
Als jonge kunstenaar voorzien we je een hele avond lang van een podium. Figuurlijk dan, aangezien de huiselijke setting van een kot primeert. Je materiaalkosten worden helemaal terugbetaald, zodat je geen financiële kater overhoudt aan dit project.

Als kothouder krijg je geen financiele vergoeding, maar kan je wel wat centjes verdienen door je kot open te stellen voor De Kotroute. Je kan bijvoorbeeld een cocktailbar openen, of wat sapjes verkopen, om de bezoekers hun dorst te laven. Ben je dus op zoek om de kotkassa wat te spijzen? Dan kan De Kotroute je daar zeker bij helpen!

Als vrijwilliger werk je vooral achter de schermen mee. Je krijgt heel wat inspraak in het aanbod en verloop van De Kotroute. Het is een evenement voor en door jongeren. Ben je dus op zoek naar heel wat praktijkervaring en iets dat echt opvalt op je CV? Sluit je dan aan met onze jonge en frisse vrijwilligersploeg in jouw stad van keuze!
Aangezien wij onze vrijwilligers naar waarde schatten, wordt er een vrijwilligersvergoeding voorzien.

Heel het DKR-team (kunstenaars, kothouders en vrijwilligers) wordt tijdens het verloop van het project professioneel bijgestaan en voorzien van catering op de bijeenkomsten.

Indien je na de inschrijving geen bevestigingsmail ontvangt. Gelieve ons te contacteren via info@amuseevous.be

Ik ben kunstenaar

Deelnemende Kunstenaars schrijven zich hier in

Ik ben kothouder

Deel je kot met een kunstenaar!

Ik wil vrijwilliger worden

Schrijf je in als vrijwilliger!