Gezocht: jonge creatievelingen voor Museumspel Oostende

Altijd al een museumgame mee willen ontwikkelen? Zet dan mee je schouders onder dit vernieuwend project!

In het kader van de Oostendse Museumnocturnes lanceert AmuseeVous ‘Art Art Baby’. Een uitdagend, competitief spel dat jongeren alle plekken van de Museumnocturnes laat zien én beter laat leren kennen.

De titel is er, het concept ook. AmuseeVous zoekt echter nog jongeren (18-30 jaar) om dit mee uit te denken en mee op poten te zetten.

TIMING

De brainstormsessies zouden plaatsvinden in april. De Museumnocturnes vinden plaats op elke zaterdagavond in de zomer van 2018. Je gaat max. 2 keer aanwezig moeten zijn op zo’n museumnocturne.

PROFIEL

– je bent tussen 18 en 30 jaar oud
– je bent gefascineerd door musea en erfgoed en je wil daar graag ook jongeren voor warm maken
– je bent geëngageerd en werkt graag zowel in groepsverband als zelfstandig
– je kan je vrijmaken voor enkele avonden in april. Daarnaast zal je ook 2 keer aanwezig moeten zijn om het spel te begeleiden op een zaterdagavond in juli en/of augustus.

AANBOD

– pakken ervaring, een grote naam en een mooi resultaat om later op je CV te zetten
– catering op de bijeenkomsten in gezelschap van een jong team van gelijkgezinden
– een vrijwilligersvergoeding

MEEDOEN

Stel je  kandidaat t.e.m. zondag 18 maart. We laten in dezelfde week nog weten of je geselecteerd bent. Grijp deze unieke kans en sta mee aan de wieg van ‘Art Art Baby’ voor de Oostendse Museumnocturnes!

En schrijf een korte motivatie waarom je wil deelnemen aan dit project