Maak de culturele sector meer jongerenproof

You ready?

Deze zomer stuurt AmuseeVous opnieuw jongeren op pad als youngstercops om culturele organisaties onder de loep te nemen. We stellen een jongerenteam samen dat we droppen als soort van ‘Secret Shopper’. Op vraag van de instelling checkt het team of het aanbod en de communicatie wel jongerenproof zijn.

Deze zomer is Destelheide/Hanenbos aan de beurt! Destel-watte?
Een uniek vormingscentrum vermaard om zijn jongerenstages, congressen en tentoonstellingen.
Destelheide zegt te werken op maat en in dienst van jongeren en jeugdwerk, maar doen ze dat ook?
Let’s find out!

– Tussen 16 en 26 jaar oud?
– Vrij op 14 en 15 juli?
– Kritische blik en scherpe pen?
Dan ben jij de persoon die we zoeken!

What to expect?

Met een groep jonge vrijwilligers nemen wij het vormingscentrum onder de loep. Samen kijken we wat er beter kan om meer jongeren te bereiken en gaan we brainstormen hoe we Destelheide meer jongerenproof kunnen maken.

We nemen je mee op weekend (14 & 15 juli), waar je zal kennismaken met de VIP-package van Destelheide/Hanenbos (denk aan eten, top-workshops en rondleidingen achter de schermen). Nadien komen we ook nog 1 keer samen in Brussel om samen te brainstormen.

Verwacht je aan laid back sessies met gelijkgezinden (en free food). Je stapt in dit project als vrijwilligers, maar je onkosten (treintickets, bustickets blabla) worden wel volledig door ons vergoed.

Heb je er zin in? Schijf je dan voor zondag 17/06 via volgende form in:

En schrijf een korte motivatie waarom je wil deelnemen aan dit project