Morning Glory-sessie

Morning Glory III: Hoe kijken jongeren naar onze organisatie?

We zetten onze succesformule ook dit jaar voort: een heerlijk ontbijt en workshop om de dag boordevol inspiratie, tips & tricks in te zetten. Na ‘communiceren met jongeren’ en ‘hoe stemmen we ons aanbod af op jongeren’, helpen we in 2016 organisaties om zich een beter beeld te vormen van jongeren en hun visie over een organisatie.

Er wordt vaak gespeculeerd over wat deze diverse doelgroep van 18 tot 30 jaar nu wil, maar verder dan veronderstellingen komt het meestal niet. Wat willen ze? Wat verwachten ze? Wat triggert hen? Hoe kijken ze naar onze organisatie? AmuseeVous laat de jongeren zelf aan het woord! De voorbije drie jaar lichtten jongeren, onder begeleiding van AmuseeVous, vijftien organisaties, musea en erfgoedinstellingen kritisch door. Dat leidde telkens tot een lijvig rapport vol suggesties en frisse ideeën die voor elke organisatie in social (non-)profit en overheid bruikbaar zijn. We bundelen deze drie jaar aan expertise in een aantal handige tips & tricks waarmee je onmiddellijk aan de slag kan en die zorgen voor een frisse blik op de activiteiten van je eigen organisatie. Want jongeren zijn nu eenmaal experts in jongerenzaken.

Deze sessie is een coproductie van Publiek Centraal en AmuseeVous. AmuseeVous heeft al tien jaar ervaring in jongerenparticipatie in social (non-)profit. Nu stelt ze die expertise ter beschikking van andere sectoren in social (non-)profit.

Waar en Wanneer?

Dinsdag 24 mei 2016 in Z33 te Hasselt (van 9u00 – 10u00 ontbijt en van 10u00 – 12u00 workshop)
Donderdag 2 juni 2016 in S.M.A.K. te Gent (van 9u00 – 10u00 ontbijt en van 10u00 – 12u00 workshop)

Inschrijven kan niet meer, beide sessies zijn volzet.

Persoonlijk coaching

Heb je nog niet genoeg gekregen van deze tips & tricks? Wil jij het jongerenteam uitnodigen om een bestek van jouw instelling te laten maken? Dat kan via onze persoonlijke coaching! Ons jongerenteam neemt jouw organisatie grondig onder de loep en als eindproduct krijg je een persoonlijk rapport vol tips & tricks, aanbevelingen en ideeën. Inschrijven kan via Publiek Centraal.
Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en daarom erg begeerd.

 

Zo zag onze eerste Morning Glory in S.M.A.K. in Gent eruit:

—————————————–

Vorige sessies:
Sessie 1
donderdag 21 mei 2015
in S.M.A.K. (ontbijt in auditorium)
Thema: Hoe bereiken we jongeren?

Sessie 2
donderdag 18 juni 2015
in M – Museum Leuven (ontbijt in M-café)
Thema: Hoe bereiken we jongeren?

Sessie 3
dinsdag 20 oktober 2015
in Z33 (ontbijt in kapittelzaal)
Thema: Hoe je aanbod aanpassen aan jongeren

Sessie 4
dinsdag 27 oktober 2015
in Villa Bota
Thema: Hoe je aanbod aanpassen aan jongeren