Training: Jongerencommunicatie in social profit en overheid

Het juiste beeld, de juiste tekst, het juiste kanaal kiezen om jongeren te bereiken: je leert het allemaal in de opleiding Jongerencommunicatie in social profit en overheid.

Hoe bereik je meer jongeren?

Jongeren maken veel meer dan volwassenen gebruik van allerlei media. Toch vormen ze een van de moeilijkst bereikbare doelgroepen. Hoe bereiken we nu meer jongeren (16 tot 30 jaar) in social profit en overheid? Hoe moeten onze tekst, foto en video eruit zien? Welke kanalen zetten we daarvoor in? Welke campagnes werken bij jongeren en welke niet? En waarom (niet)? Hoe kijken jongeren naar onze  organisatie? Wat willen ze, wat verwachten ze en wat triggert hen?

AmuseeVous heeft al meer dan tien jaar ervaring in jongerenparticipatie in musea. Daarbij laat ze de jongeren zelf aan het woord. Nu stelt ze die expertise ter beschikking van andere sectoren in social profit.

Voor wie is deze opleiding?

Voor wie verantwoordelijk is voor (of nauw betrokken is bij) de jongerencommunicatie van een socialprofit- of overheidsorganisatie (cultuur, sport, jeugd, zorg, toerisme, onderwijs, ngo’s, politieke partijen …). Na deze opleiding heb je een goed inzicht in wat wel en niet werkt om jongeren (16 tot 30 jaar) te bereiken.

Waar en wanneer?

De volgende opleiding in samenwerking met Publiek Centraal zal doorgaan op 23/10 in Opek (Leuven). Inschrijven kan hier

Wilt u meerdere medewerkers deze opleiding laten volgen, dan loont het de moeite een opleiding op maat te overwegen. Hierbij stemmen we immers zowel de inhoud als de aanpak volledig af op de noden van uw organisatie en de deelnemers. Een opleiding op maat aanvragen kan via mail