Bar Atelier – The Big Draw Edition

The Big Draw palmde in 2014 Antwerpen in! Een internationaal tekenfestival met één geniaal en eenvoudig hoofddoel: iedereen aan het tekenen krijgen. Op straten, pleinen, in bibliotheken, pop-­up galeries en musea, overal wordt er getekend. Dat niet alleen: het festival is een uitgelezen kans om kunstenaars aan het werk te zien. Zo gooiden grafisch vormgever Jens Dawn en illustrator Frederik Van den Stock de deuren van Atelier Dop open voor een bijzondere editie van Bar Atelier in 2014.

Een cultureel verantwoord onderonsje voor mensen van 16 tot 30 jaar. We sloten af met een glas in de pop-up atelier-bar. Het moment om prangende vragen aan deze tekenaars te stellen.

 

JENS DAWN (°1981) startte in 2007 met werk onder de noemer ‘jong grafisch ontwerp’. Met liefde voor experiment, typografie en papier maakt hij voor diverse klanten kwaliteitsvolle ontwerpen met karakter.

c-Sofie-Jaspers-Kwintessens-magazine-JENS-DAWN

 

FREDERIK VAN DEN STOCK Frederik Van den Stock (°1986) tekent strips, illustraties en cartoons. De mooie banaliteiten van het dagelijkse leven vormen daarvoor de grootste inspiratiebron.

FREDERIK-VAN-DEN-STOCK-cover-Brussels-in-Shorts-780x1024

 

Praktisch
Bar Atelier, zaterdag 25 oktober 2014, van 11u tot 13u.
Atelier Dop: Appelstraat 27A, Borgerhout
Een initiatief van AmuseeVous en KUNSTWERKT.
Reserveren via www.kunstwerkt.be of T 09 235 22 70
Beperkt aantal plaatsten!
Prijs: € 5

The Big Draw  – Tekenfestival Antwerpen
22 t/m 26 oktober 2014
Programma