Bescherm je omgeving én steun zo jonge kunstenaars

Omwille van de coronacrisis werden projecten, opdrachten en evenementen in de creatieve sector afgeblazen. Na het gedeeltelijk schrappen van projectsubsidies in de kunsten, is dit opnieuw een heuse streep door de rekening van vele, vooral startende, kunstenaars. Om deze kwetsbare groep jonge kunstenaars nu, maar ook in de toekomst te kunnen blijven steunen, trekt AmuseeVous de verkoop op gang van herbruikbare mondmaskers met designs van jong artistiek talent. De opbrengst gaat integraal naar het steunen van jonge kunstenaars. Zo bescherm je niet alleen je omgeving tegen COVID-19, maar bied je ook opnieuw zuurstof aan een hele generatie jong talent.

De maskers worden op dit moment hier verkocht aan € 17,5 per masker (inclusief btw). 1/3 van de prijs gaat naar het coveren van de productiekosten. De opbrengst gaat integraal naar het steunen van jonge kunstenaars. 1/3 van de prijs gaat immers rechtstreeks naar de jonge kunstenaars zelf, bovenop de vergoeding voor hun design. Het overige 1/3 van de prijs gaat naar AmuseeVous, waardoor we in de toekomst met onze artistieke projecten jonge kunstenaars én jonge vrijwilligers kunnen blijven financieel ondersteunen.

Een kunstenaar tussen de 16-30 jaar en zin om jouw ontwerp te zien shinen op een mondmasker?
Meld je dan hier aan:

Vul alle verplichte velden in

Deelnemende Kunstenaars schrijven zich hier in