Bescherm jezelf én steun zo jonge kunstenaars

Omwille van de coronacrisis werden projecten, opdrachten en evenementen in de creatieve sector afgeblazen. Na het gedeeltelijk schrappen van projectsubsidies in de kunsten, is dit opnieuw een heuse streep door de rekening van vele, vooral startende, kunstenaars. Om deze kwetsbare groep jonge kunstenaars nu, maar ook in de toekomst te kunnen blijven steunen, trekt AmuseeVous de verkoop op gang van herbruikbare mondmaskers met designs van jong artistiek talent. De opbrengst gaat integraal naar het steunen van jonge kunstenaars. Zo bescherm je niet alleen jezelf tegen COVID-19, maar bied je ook opnieuw zuurstof aan een hele generatie jong talent.

Onder het motto ‘Bescherm jezelf én steun zo jonge kunstenaars’ trekt AmuseeVous  de verkoop en distributie van herbruikbare mondmaskers op gang, geproduceerd door een Belgisch bedrijf én conform de eisen voor de bestrijding van het coronavirus.

De maskers worden op dit moment hier verkocht aan € 17,5 per masker (inclusief btw). 1/3 van de prijs gaat naar het coveren van de productiekosten. De opbrengst gaat integraal naar het steunen van jonge kunstenaars. 1/3 van de prijs gaat immers rechtstreeks naar de jonge kunstenaars zelf, bovenop de vergoeding voor hun design. Het overige 1/3 van de prijs gaat naar AmuseeVous, waardoor we in de toekomst met onze artistieke projecten jonge kunstenaars én jonge vrijwilligers kunnen blijven financieel ondersteunen.

Er zullen in de beginfase een beperkte oplage mondmaskers geproduceerd worden, ontworpen door Nina Vandeweghe, Edouard Schneider & Grotezk
Door de grote vraag naar unieke mondmaskers, zijn we voor oplage 2 op zoek gegaan naar 3 nieuwe kunstenaars: Chloë Nuñez Garcia, Eva Lynen & Yule Hermans. Wekelijks bekijken wij de vraag naar unieke mondmaskers, en hernemen we de productie bij grotere vraag en gaan we op zoek naar 3 nieuwe kunstenaars. Zo spelen we in op de nood, bieden we steeds nieuwe designs aan en geven we nog meer jonge kunstenaars de kans.

Een kunstenaar tussen de 16-30 jaar en zin om jouw ontwerp te zien shinen op een mondmasker?
Meld je dan hier aan:

Vul alle verplichte velden in

Deelnemende Kunstenaars schrijven zich hier in