De Kotroute zoekt jong artistiek geweld

De Kotroute, hét meest knusse kunstenfestival van het jaar, trekt in november opnieuw langs de Gentse studentenkoten. Studentenkamers worden omgetoverd tot tentoonstellingsruimtes-voor-één-nacht, waarin jonge kunstenaars en muzikanten hun talenten kunnen tonen aan het grote publiek. En maak je dit jaar klaar voor een top-editie, want we blazen 10 kaarsjes uit! KunstFEEST dus, waarbij we kunstenaars uit de voorbije tien jaar matchen met beloftevol en opkomend talent. JIJ DUS!

  • Ben jij een jonge kunstenaar/artiest/band wiens werk perfect past in een gezellige studentenkamer? 
  • Heb jij iets kunstzinnings te bieden aan het DKR-publiek (je kan het zo gek niet bedenken: van dans tot muzikale explosies of van graffiti-kunst tot fashion-design)
  • Zin om in de voetsporen te treden van Rinus Van De Velde, Hans Geyens,  Joëlle Dubois of Byron Bay?

3 maal ja? Dan ben jij hét jong geweld dat we zoeken!

Profiel?

– Je bent jong (18-30)
– Je bent op zoek naar een uniek podium om je talent te exposeren waarbij de afstand met je publiek klein is (figuurlijk dan vooral, soms wel letterlijk)
– Je hebt nog niks gepland op 28 november: de avond dat De Kotroute doorgaat.

Aanbod

– Een fantastische ervaring waarbij je de kans krijgt om geprogrammeerd te worden op een uniek kunstenfestival
– Creatieve vrijheid
– Er wordt wat budget voorzien voor het realiseren van je creatief idee. Geef je geraamd budget mee met je inschrijving.
– Je komt terecht in een hypercreatief team van leeftijdsgenoten met professionele ondersteuning. Zo krijg je een workshop van Publiq waarbij ze je gaan inwijden in alle verschillende manieren waarop kunstenaars vergoed kunnen worden. Zo weet je ook onmiddellijk wat voor jou de meest voordelige manier is om als kunstenaar vergoed te worden.

Interesse?

Mail ons, bel ons, of vul gewoon het volgende formulier in en laat ons t.e.m. vrijdag 5 oktober weten dat je mee de shining star wil zijn van DKR 10!

PS. Na je inschrijving ontvang je onmiddellijk een bevestiging van je inschrijving. Niet ontvangen? Stuur ons even een mailtje en wij kijken het na. Geen bevestigingsmail, betekent vaak niet ingeschreven.

Deelnemende Kunstenaars schrijven zich hier in