De Kotroute Antwerpen & Gent zoekt jong artistiek geweld!

De Kotroute, hét meest knusse kunstenfestival van het jaar, trekt in mei opnieuw langs de Antwerpse & Gentse studentenkoten. Studentenkamers worden omgetoverd tot tentoonstellingsruimtes-voor-één-avond, waarin jonge kunstenaars en muzikanten hun talenten kunnen tonen aan het grote publiek. Een jong publiek (16-30 jaar) op een laidback manier in contact brengen met kunst, daar doen we het voor.
KunstFEEST, waarbij we een podium willen geven aan beloftevol en opkomend talent. JIJ DUS!

  • Ben jij een jonge kunstenaar/artiest/band wiens werk perfect past in een gezellige studentenkamer? 
  • Heb jij iets kunstzinnings te bieden aan het DKR-publiek (je kan het zo gek niet bedenken: van dans tot muzikale explosies of van graffiti-kunst tot fashion-design)
  • Zin om in de voetsporen te treden van Rinus Van De Velde, Hans Geyens,  Joëlle Dubois of Byron Bay?

3 maal ja? Dan ben jij hét jong geweld dat we zoeken!

Profiel?

– Je bent jong (16-30)
– Je bent op zoek naar een uniek podium om je talent te exposeren waarbij de afstand met je publiek klein is (figuurlijk dan vooral, soms wel letterlijk)
– Je hebt nog niks gepland op 5 mei: de avond dat De Kotroute in Antwerpen doorgaat, of 7 mei: de avond dat De Kotroute in Gent doorgaat.

Aanbod

– Een fantastische ervaring waarbij je de kans krijgt om geprogrammeerd te worden op een uniek kunstenfestival
– Creatieve vrijheid
– Er wordt wat budget voorzien voor het realiseren van je creatief idee, maar dit is een pot die verdeeld wordt onder alle deelnemende kunstenaars.
– Je komt terecht in een hypercreatief team van leeftijdsgenoten met professionele ondersteuning. 

Interesse?

Bezoek ons, bel ons, of schrijf je hieronder gewoon in en laat ons t.e.m. zaterdag 21 maart weten dat je mee de shining star wil zijn van DKR Antwerpen of Gent!
Na 21 maart vindt er een selectie plaats door onze jongerencuratoren i.s.m. KUNSTWERKT. Dit gebeurt op basis van kwaliteit en vibe van het werk, praktische mogelijkheden (past het op één van onze koten) en het genre (zo willen we een mix aan kunstvormen aanbieden).

PS: Een kot of knus appartement in Antwerpen of Gent en zin om jouw stekje voor 1 avond open te stellen voor jonge kunstenaars en bands? Meld je dan hier aan.

Vul alle verplichte velden in

Deelnemende Kunstenaars schrijven zich hier in