De Kotroute zoekt Gentse koten

De Kotroute, hét meest knusse kunstenfestival van het jaar, trekt in november opnieuw langs de Gentse studentenkoten. Studentenkamers worden omgetoverd tot tentoonstellingsruimtes-voor-één-nacht, waarin jonge kunstenaars en muzikanten hun talenten kunnen tonen aan het grote publiek. En maak je dit jaar klaar voor een top-editie, want we blazen 10 kaarsjes uit! KunstFEEST dus, waarbij we kunstenaars uit de voorbije tien jaar matchen met beloftevol en opkomend talent. 

  • Heb jij een kot in Gent?
  • Wil jij jouw kamer/living/keuken voor 1 avond uitlenen om dé sterlocatie te zijn van een uniek kunstfestival?
  • Wil jij vanop de eerste rij genieten van het werk van grote namen en jonge kunstenaars?

3 maal ja? Dan ben jij de kothouder die we zoeken!

 

What to expect?

De Kotroute haalt kunst uit musea en stelt ze tentoon in het hart van het studentenleven: koten. 
Ook dit jaar gaan we opnieuw op zoek naar gezellige studentenresidenties of studentenkamers om frisse kunst tentoon te stellen. 

Wat houdt dat in als jouw kot zijn deuren wil openstellen voor De Kotroute? 
Jij bepaalt welke ruimte (de gang, de keuken, de garage, of gewoon jouw kot, alles kan!) je 1 avond lang ter beschikking wil stellen. Wij plannen kunstenaars in om te exposeren in deze ruimte, rekening houdend met kansen/beperkingen van je kot (bv. misschien mag er niks opgehangen mag worden, of kunnen er geen al te grote performances doorgaan,..).
Wij brengen je in contact met de kunstenaars die de avond zelf op jouw kot zullen exposeren, zodat jullie onderling kunnen afstemmen wanneer zij hun materiaal of kunstwerk kunnen komen opzetten. 
28 november is het dan zo ver: de koten openen hun deuren van 19u30 – 24u voor De Kotroute.

What’s in it for you? 

Als kothouder krijg je geen financiële vergoeding. Wel krijg je de kans om De Kotroute van op de eerste rij mee te maken. Daarnaast kan je zelf wat centjes verdienen door je kot open te stellen voor De Kotroute. Je kan bijvoorbeeld een cocktailbar openen, of wat sapjes verkopen, om de bezoekers hun dorst te laven. Ben je dus op zoek om de kotkassa wat te spijzen? Dan kan De Kotroute je daar ook zeker bij helpen!

Interesse?

Mail ons, bel ons, of stuur een postduif en we beantwoorden al je vragen (of toch die DKR-gerelateerd zijn).
Al helemaal overtuigd? Vul het volgende formulier in en laat ons t.e.m. vrijdag 5 oktober weten dat je mee de shining star wil zijn van DKR 10!

PS. Na je inschrijving ontvang je onmiddellijk een bevestiging van je inschrijving. Niet ontvangen? Stuur ons even een mailtje en wij kijken het na. 

 

Deel je kot met een kunstenaar!