Gezocht: jonge kunstenaars Museumnacht Antwerpen

In het kader van de Antwerpse Museumnacht lanceert AmuseeVous een ‘hidden expo’. Een tentoonstelling vol kunst van jonge kunstenaars op onverwachte plekken in verschillende musea: van kleine schilderijen in de lockers tot sculpturen in de lift of performances in de toiletten.

We eisen ruimte op in musea voor beloftevol en opkomend talent, JIJ DUS! Alle kunstvormen zijn welkom (je kan het zo gek niet bedenken: van sculpturen tot illustraties of van video-installaties tot fashion-design).

Heb jij wat we zoeken?

– Je bent tussen 18-30
– Je bent op zoek naar een uniek podium om je talent te exposeren
– Je bent in de mogelijkheid om je werken naar Antwerpen te transporteren

Timing

– In de week voor Museumnacht Antwerpen: opbouw expo
– Zaterdag 3 augustus 2019: Museumnacht Antwerpen
– In de week na Museumnacht Antwerpen: afbouw expo

Aanbod

– Een fantastische ervaring waarbij je de kans krijgt om te exposeren in een van de volgende kleppers in de Antwerpse museumsector:  Erfgoedbibliotheek Hendrik ConscienceLetterenhuisMaagdenhuisMASMuseum Mayer van den BerghMuseum Vleeshuis & M HKA.
– Je komt terecht in een hypercreatief team van leeftijdsgenoten met professionele ondersteuning
– Er wordt een onkostenvergoeding voorzien van minimum 30 euro

Interesse?

Bezoek ons, bel ons, of schrijf je hieronder gewoon in en laat ons t.e.m. zondag 2 juni weten of je mee de shining star wil zijn van deze expo op Museumnacht Antwerpen!

Na 2 juni vindt er een selectie plaats op basis van kwaliteit en vibe van het werk, praktische mogelijkheden en het genre. Je hoort daarna snel meer van ons.

Vul alle verplichte velden in

Deelnemende Kunstenaars schrijven zich hier in