GEZOCHT: jonge projectleider Gent

Dit najaar gaat AmuseeVous trekt AmuseeVous opnieuw Vlaanderen rond om te checken hoe jongerenproof de culturele sector is. Voor onze doorlichting van het danspunt, is een koepelorganisatie voor dansers, makers en dansscholen, zijn we nog op zoek naar een vrijwillige projectleider.

Ben jij kritisch ingesteld, iemand met handen en voeten in de aarde en wil jij graag mee de sector op zijn kop zetten? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

WAT?

Bij een AmuseeVous-rapport stelt AmuseeVous een jongerenteam samen dat we droppen als soort van ‘Secret Shopper’. Deze jongeren gaan na of het aanbod, de communicatie, … van Danspunt wel jongerenproof zijn. Ze komen 3 keer bij elkaar om hun bevindingen te bespreken en aanbevelingen voor te stellen om cultuur meer toegankelijk te maken voor jongeren. 

Wat is jouw rol in dit project? 
Als projectleider van het rapport bij Danspunt beheer je de vrijwilligerspool van dit project: je organiseert de brainstormsessies, je triggert de groep en schrijft nadien hun kritische noten en toffe aanbevelingen neer in een rapport. We gooien je echter niet helemaal alleen voor de leeuwen, want doorheen het hele project word je gecoacht en begeleid door het nationale team van AmuseeVous. 
 

PRAKTISCH?

Het gaat om 3 bijeenkomsten die zouden plaatsvinden van februari tot en met maart in Gent. Jij bent de projectleider, dus jij bepaalt de data.  
Begin april stel je het rapport voor aan het personeel van Danspunt

Dit is een vrijwilligersengagement, maar je krijgt een vrijwilligersvergoeding van 75 euro om de 3 bijeenkomsten voor te zitten en het rapport neer te schrijven. 
Daarnaast kan je steunen op onze expertise rond vrijwilligersbegeleiding, brainstormmethodes, … én verruim je je netwerk in de culturele sector: dingen die sowieso van pas komen. 

MEEDOEN?
Tussen 18 en 26 jaar oud?
Een interesse in cultuur in de ruime zin van het woord?
Kan je je vrijmaken voor een drietal samenkomsten vanaf midden februari?
Dan verwelkomen we je graag als projectleider voor Danspunt in Gent! Schrijf je hier in tot en met 15 december. 

Vul alle verplichte velden in

En schrijf een korte motivatie waarom je wil deelnemen aan dit project