Maak de culturele sector meer jongerenproof

Dit najaar gaat AmuseeVous weer aan de slag in verschillende organisaties voor een AmuseeVous-Rapport! We stellen een jongerenteam samen dat we droppen als soort van ‘Secret Shopper’ en nagaat hoe jongerenproof de organisatie is. Roekeloos en wild, hongerig en kritisch. Dit team (be)denkt, bevraagt en adviseert. Zij zijn de stem van de volgende generatie.

In oktober en november dagen we 3 organisaties uit, verspreid over Vlaanderen: Danspunt (Gent), Cultuurcentrum Kruispunt (Diksmuide) of Cirkus in Beweging (Leuven)! Voor elk project zijn we nog op zoek naar jonge anders-denkers die 1 van de organisaties doorlichten. 
Ben jij tussen 16 en 26 jaar? Heb jij een eigen mening en wil jij graag mee de sector op zijn kop zetten? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 

What to expect?

Per organisatie stellen wij een team samen van maximum 10 jongeren. Een bonte mix van jong geweld! Leek of kenner? Fervent cultuurbezoeker of eerder Netflix-fan of beiden? Maakt niet uit.

We komen in totaal 3 keer samen met het team om de organisatie onder de loep te nemen en door te lichten. Samen kijken we wat er beter kan om meer jongeren te bereiken en gaan we brainstormen hoe we de organisatie meer jongerenproof kunnen maken. 

Verwacht je aan laid back sessies met gelijkgezinden (en knabbels) die steeds ‘s avonds doorgaan. De 3 specifieke bijeenkomsten worden gepland in overeenkomst met de groep: jij geeft aan welke momenten je beschikbaar bent en dan wordt er per keer een datum via doodle geprikt.

Je stapt in dit project als vrijwilliger, maar je reisonkosten (treintickets, bustickets blabla) worden volledig door ons vergoed. 

 

Ben jij het undercover-talent dat wij zoeken?
Kies je organisatie en stel je hier kandidaat!
Nog vragen? Mail dan gerust naar silke@mooss.org! 

Reageer t.e.m. 5 oktober.

Vul alle verplichte velden in

En schrijf een korte motivatie waarom je wil deelnemen aan dit project