Maak Danspunt meer jongerenproof

Dit jaar gaat AmuseeVous weer aan de slag voor een AmuseeVous-Rapport! Next up: Danspunt (Gent), het steunpunt voor dans en beweging in Vlaanderen & Brussel.
We stellen een jongerenteam samen dat we droppen als soort van ‘Secret Shopper’ en dat nagaat hoe jongerenproof de organisatie is. Roekeloos en wild, hongerig en kritisch. Dit team (be)denkt, bevraagt en adviseert. Zij zijn de stem van de volgende generatie.

We gaan op zoek naar jonge anders-denkers die een antwoord formuleren op de volgende vraag: hoe Danspunt meer jongeren met een passie voor dans kan bereiken?

What to expect?

Wij stellen een team samen van maximum 10 jongeren. Een bonte mix van jong geweld! Danser of niet-danser? Fervent cultuurbezoeker of eerder Netflix-fan of beiden? Maakt niet uit.

We komen in totaal 3 keer digitaal samen met het team om de organisatie onder de loep te nemen en door te lichten. We kijken kritisch naar hun website en social media, hun aanbod, …
We denken na over hoe men meer jongeren kan bereiken en we brainstormen over hoe we de organisatie meer jongerenproof kunnen maken. Daarna zetten we onze bedenkingen ook creatief om in ideeën en originele aanbevelingen waar de organisatie kant-en-klaar mee aan de slag kan: vb. een communicatiecampagne, een promo-actie, een jongerenactiviteit,… It’s all up to you!

Verwacht je aan gezellige en inspirerende sessies die steeds ‘s avonds + online doorgaan. De 3 specifieke bijeenkomsten worden gepland in overeenkomst met de groep: jij geeft aan welke momenten je beschikbaar bent en dan wordt er per keer een datum geprikt via een doodle. Het presentatiemoment, waarbij jullie kritiek en plannen worden voorgesteld aan de directie, zal wel in real life doorgaan.

Je stapt in dit project als vrijwilliger, maar je krijgt wel een vrijwilligersvergoeding.

Ben jij het undercover-talent dat wij zoeken?
Stel je hieronder kandidaat!
Nog vragen? Mail dan gerust naar ilka@bamm.be

Reageer t.e.m. 31 oktober.

Vul alle verplichte velden in

En schrijf een korte motivatie waarom je wil deelnemen aan dit project