AmuseeVous Labs

De AmuseeVous Labs, dat is een uniek traject voor jongeren (18-30 jaar) die dromen van een eigen ondernemingsproject of eigen product in de culturele sector. Een plek voor toekomstdenkers én -doeners met een razende ambitie én een kloppend hart voor Cultuur (met een grote C).

Heb je dromen of zijn er al concrete plannen? De labs bieden je begeleiding op maat om samen jouw project of culturele onderneming uit te werken. 

What to expect?

Je hebt een eigen idee, maar geen idee hoe hieraan te beginnen. Je wil meer leren over ondernemen, over het succesvol maken van jouw idee. Het voortraject zal je aan de hand van inspirerende sessies op weg helpen om jouw plan stap per stap concreet te maken en om te zetten naar een business plan.

Een eerste collectieve sessie zal zaterdag 23 april ’22 doorgaan in OPEK, Vaartkom 4, Leuven. Verwacht je aan boeiende sprekers uit het ondernemersveld en een diepgaande workshop rond business modelling als stevige introductie voor de verdere ontwikkeling van jouw ondernemersplannen.

Na een grondige voorbereiding, word je uitgenodigd om je idee te pitchen voor een professionele jury.  5 Labbers krijgen vervolgens de kans om door te stromen naar een persoonlijk traject van kwalitatieve coachings.

De Labs lopen van 23 april’22 tot 31 december’23. Doel: van idee evolueren naar een gevestigde waarde. 

Meer info? Mail naar Thomas@bamm.be