AmuseeVous Labs

De AmuseeVous Labs, dat is een uniek traject voor jongeren (18-30 jaar) die dromen van een eigen ondernemingsproject of eigen product in de culturele sector. Een plek voor toekomstdenkers én -doeners met een razende ambitie én een kloppend hart voor Cultuur (met een grote C).

Heb je dromen of zijn er al concrete plannen? De labs bieden je begeleiding op maat om samen jouw project of culturele onderneming uit te werken. 

What to expect?

Je hebt een eigen idee, maar geen idee hoe hieraan te beginnen. Je wil meer leren over ondernemen, over het succesvol maken van jouw idee. Het voortraject zal je aan de hand van inspirerende sessies op weg helpen om jouw plan stap per stap concreet te maken en om te zetten naar een business plan. 

De eerste generatie Lab-deelnemers, een groep van 30 jongeren, startte in oktober 2018 in Leuven. In maart 2019 opende er ook een Lab in Gent. 

Na de corona-pandemie besloten we de Labs-trajecten te herbekijken. We kozen voor een korter traject in Leuven, waarbij we meer nadruk leggen op het individueel begeleiden en werken op maat. 
Het volgende Labs-traject start in oktober 2023 in Leuven. 

Meer info? Mail naar Ilka@bamm.be