Error 404 : Expo not found

Ah de zomer, dat staat een beetje gelijk aan de jaarlijkse museale hoogmis die op 3 augustus 2018 opnieuw naar Antwerpen afzakt: Museumnacht

Zaterdag 3 augustus 2019 is hét moment om de Antwerpse musea op een verrassende manier te (her)ontdekken. Wie de Sherlock Holmes in zich wil bovenhalen, kan dankzij AmuseeVous speuren naar een ‘hidden expo’. Verwacht je aan kunst van opkomende kunstenaars op onverwachte plekken in het museum: van kleine schilderijen in de lockers tot sculpturen in de lift of performances in de toiletten. Of nee, gooi verwachtingen overboord en laat je omverblazen tijdens jouw ontdekkingstocht op Museumnacht Antwerpen!
Ontdek de hidden expo in Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience, Letterenhuis, Maagdenhuis, MASMuseum Mayer van den Bergh, Museum Vleeshuis & M HKA.

Zin om te exposeren op Museumnacht Antwerpen?
Jonge kunstenaar en zie je het wel zitten om te exposeren op een unieke plek in één van de Antwerpse musea?
Check hier voor meer info!