De Kotroute

Het concept

Hét meest knusse kunstenfestival. In Vlaanderen? Nee, ter wereld! We kunnen echt wel zeggen dat De Kotroute uniek is! Studentenkamers worden omgetoverd tot tentoonstellingsruimtes-voor-één-nacht, waarin jonge kunstenaars en muzikanten hun artistieke creaties presenteren. De Kotroute staat gelijk aan frisse kunst met een hoek af, verrassende performances en jonge bands met een unieke sound. Of nee, gooi verwachtingen overboord en laat je gewoon omverblazen!

Voor en door jongeren

De Kotroute is een initiatief van AmuseeVous. Maar zoals bij al onze projecten, staan jongeren ook bij De Kotroute opnieuw aan het stuur.  Vanaf stap 1 staan 18-26-jarigen aan het roer. Zij selecteren de kunstenaars, zoeken de koten en beslissen hoe De Kotroute er dat jaar uitziet. Het resultaat? Een onvergetelijke avond voor de jongeren die De Kotroute bezoeken, maar vooral een unieke ervaring voor de jongeren achter de schermen.

DKR: check het uit!

De Kotroute blaast in 2018 10 kaarsjes uit, verwacht je dus aan een groots verjaardagsfeest!
Place to be? De bakermat van De Kotroute: Gent. Zet alvast 28 november vast in je agenda. Voor meer info kan je steeds terecht op de site of de Facebookpagina van De Kotroute.